Chișinău str. Mitropolit Varlaam 65 of 306
Lu-Vi: 09:00 - 17:00

Politica de Confidenţialitate

Acest site este operat de compania “Leonis Prod” SRL, care se angajează să respecte și să protejeze confidențialitatea datelor personale furnizate de toți vizitatorii website-ului nostru.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele personale colectate prin intermediul site-ului www.agroart.md, sunt prelucrate pentru comunicarea cu cumpărătorul în vederea confirmării și finalizării comenzii produselor de pe site și livrarea acestora la adresa indicată de cumpărător.

Pentru a putea prelucra și livra comenzile de produse plasate de cumpărător, se vor solicita înaintea finalizării comenzii pe site, următoarele date personale: numele, prenumele, patronimicul, telefon mobil / telefon/fax, email, adresa (domiciliului, reședinței).

Datele colectate sunt necesare pentru a putea identifica și contacta clientul, cu scopul de a confirma plasarea comenzii, conținutul acesteia precum și pentru a clarifica, în caz de necesitate, aspecte ce țin de disponibilitatea sau adresa pentru livrarea produselor achiziționate.

Datele personale prelucrate pentru efectuarea comenzii vor fi stocate pînă la executarea integrală a obligațiilor companiei față de client (recepționarea comenzii de către destinatar), după care acestea urmează a fi radiate.

Datele personale colectate prin intermediul cookie-urilor vor fi prelucrate, ținînd cont de interesul legitim al operatorului de a asigura buna funcționare a site-ului si a funcțiilor oferite de acesta, pentru a analiza durata vizitei, produse accesate sau căutate, fără a putea stabili identitatea clienților, precum și locația acestora. 

Puteți șterge sau bloca plasarea cookie-urilor în browserul dvs.,însă, în acest caz, nu toate funcțiile site-ului pot funcționa corect.

Orice modificări ale politicii respective, vor fi publicate pe site-ul www.agroart.md.