Chișinău str. Mitropolit Varlaam 65 of 306
Lu-Vi: 09:00 - 17:00

Livrare şi achitare

  Magazinul online Agroart.md depune toate eforturile pentru a fi mai aproape de Dumneavoastră! Prin urmare, am încercat să asigurăm comoditatea și disponibilitatea metodelor de plată și livrării comenzilor.


Livrare în Chișinău.

RIDICAREA DE LA OFICIU

Comanda poate fi primită în ORAŞUL Chișinău la adresa:

- str. Mitropolit Varlaam 65 birou 306

Tel. 060-773-720

Program de lucru: 9:00 -17:00 (luni - vineri).

Vă recomandăm mai întâi să verificați telefonic disponibilitatea comenzii dvs.

LIVRARE LA ADRESA INDICATĂ PRIN CURIER

  Costul livrării comenzilor este de 40 lei. În cazul comenzilor mai mari de 600 lei, livrarea este gratuită (cu condiția că coletul nu depășeşte masa fizică sau volumetrică de 10 kg. În cazul cînd aceasta se întîmplă, livrarea se va efectua conform tarifelor serviciului de curierat). Curierul va conveni în prealabil cu dvs. prin telefon timpul de livrare.


Livrare în Moldova prin servicii de curierat

(Nova Poshta, Muvi Expres)

LIVRARE PRIN SERVICIUL DE CURIERAT

  Costul livrării începe de la 60 lei (conform tarifelor serviciului poștal). În cazul unei comenzi în valoare de peste 2000 lei, livrarea este gratuită (cu condiția că coletul nu depășeşte masa fizică sau volumetrică de 10  kg. În cazul cînd aceasta se întîmplă, livrarea se va efectua conform  tarifelor serviciului de curierat).

Termenul de livrare este de 1-2 zile.

  La primirea coletului, OBLIGATORIU verificați dacă există defecte vizibile ale mărfii care pot apărea în urma transportării. După primirea mărfurilor de la transportator, cererile legate de aspectul fizic nu vor fi acceptate.


PLATA LA PRIMIREA MĂRFURILOR

  În cazul ridicării mărfii de la oficiu sau livrării comenzii prin curier, puteți achita comanda în numerar. În acest caz nu se percep comisioane suplimentare.

PLATA PRIN TRANSFER

  Contul spre plată (cu TVA inclus) va fi trimis pe adresa de e-mail pe care ați specificat-o la plasarea comenzii. Comanda dvs. va fi expediată după confirmarea plăţii.


RETURNAREA MĂRFII

  Puteți schimba sau returna un produs în termen de 14 zile de la cumpărare. Acest drept vă este garantat prin Legea privind protecția consumatorilor. Pentru a folosi aceast drept, vă rugăm să vă asigurați că produsul nu a fost utilizat și nu are urme de utilizare: mărfurile sunt total complectate și integritatea ambalajului nu este încălcată, toate etichetele și marcajele din fabrică sunt păstrate. La înregistrarea returului - livrarea mărfurilor se face de către cumpărător. Banii pentru bunuri sunt returnați cumpărătorului imediat după ce primim bunurile la depozit. Puteți solicita returul mărfurilor și a plăților prin telefon:

 +373 6077370